Yasmin Levy

Dyskografia

  • Romance & Yasmin (2004)
  • La Judería: Ladino Meets Flamenco (2005)
  • Mano Suave (2007)
  • Sentir (2009)
  • Libertad (2012)
  • Tango (2014)

Nadchodzące koncerty

  • 06.04.2020, 20:00 - 06.04.2020, 22:00, Gdańsk, Stary Maneż,Yasmin Levy
  • 05.04.2020, 19:00 - 05.04.2020, 21:00, Kraków, Audytorium Maximum UJ,Yasmin Levy

Przeszłe koncerty

Zapytaj o artystę

Artysta:

Proponowany termin:

Imię i nazwisko / Firma:

Email:

Dodatkowe informacje:

Zamów newsletter

Zapisz się i bądź na bieżąco.

kup BILET

Tu znajdziesz pełną listę punktów sprzedaży biletów na nasze koncerty. Więcej

GRATISY - KONKURSY

Cyklicznie losujemy darmowe bilety na nasze koncerty oraz inne upominki: płyty, plakaty, autografy. Więcej

Dołącz do nas