Mariza

Dyskografia

  • Fado em Mim (2001)
  • Fado Curvo (2003)
  • Transparente (2005)
  • Concerto em Lisboa CD (2006)
  • Terra (2008)
  • Fado Tradicional (2010)
  • Best Of (2014)
  • Mundo (2015)

Nadchodzące koncerty

Przeszłe koncerty

  • 30.11.2016, 19:00, Kościół pw. św. Maksymiliana Kolbe, Bielsko-Biała,Mariza
  • 29.11.2016, 19:00, Hala Orbita, Wrocław,Mariza
  • 28.11.2016, 19:00, Torwar, Warszawa,Mariza
  • 17.04.2016, 19:00, ICE Kraków Congress Centre,Mariza
  • 27.05.2013, 19:00, Warszawa,Mariza
  • 15.02.2011, Zabrze,Mariza
  • 13.02.2011, Gdynia,Mariza
  • 02.06.2010, Szczecin,Mariza
  • 31.05.2010, Warszawa,Mariza
  • 29.05.2010, Wrocław,Mariza
  • 03.06.2007, Zamek w Szczecinie, Szczecin Music Fest 2007,Mariza

Zapytaj o artystę

Artysta:

Proponowany termin:

Imię i nazwisko / Firma:

Email:

Dodatkowe informacje:

Zamów newsletter

Zapisz się i bądź na bieżąco.

kup BILET

Tu znajdziesz pełną listę punktów sprzedaży biletów na nasze koncerty. Więcej

GRATISY - KONKURSY

Cyklicznie losujemy darmowe bilety na nasze koncerty oraz inne upominki: płyty, plakaty, autografy. Więcej

Dołącz do nas