Basia

Dyskografia

  • Time & Tide (1986)
  • London Warsaw New York (1990)
  • The Sweetest Illusion (1994)
  • Basia On Broadway (1995)
  • Clear Horizon (1997)
  • It's That Girl Again (2009)
  • From Newport to London (2011)

Nadchodzące koncerty

Brak koncertów

Przeszłe koncerty

  • 19.08.2012, Olsztyn,Basia
  • 26.06.2011, Bielsko-Biała,Basia
  • 25.06.2011, Białystok,Basia
  • 24.06.2011, Gdańsk,Basia
  • 22.06.2011, Gliwice,Basia
  • 10.09.2010, Szczecin,Basia

Zapytaj o artystę

Artysta:

Proponowany termin:

Imię i nazwisko / Firma:

Email:

Dodatkowe informacje:

Zamów newsletter

Zapisz się i bądź na bieżąco.

kup BILET

Tu znajdziesz pełną listę punktów sprzedaży biletów na nasze koncerty. Więcej

GRATISY - KONKURSY

Cyklicznie losujemy darmowe bilety na nasze koncerty oraz inne upominki: płyty, plakaty, autografy. Więcej

Dołącz do nas